Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Pošlete nám prosím email, nevolejte. Děkujeme.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
22.04.2021
Možná prodleva v expedici objednávek
Díky velkému množství objednávek, za které vám moc děkujeme, může docházet (a bohužel dochází) k prodlevě v odeslání objednávek. Snažíme se o co nejr... číst celé
12.02.2021
Expedice
Vážení zákazníci, vzhledem k současným nízkým teplotám jsme nuceni pozastavit expedici produktů citlivých na chlad, neboť při teplotách pod -5°C doch... číst celé
08.12.2020
Expedice v závěru roku
Objednávky přijaté do 8. 12. 2021 vyexpedujeme tak, aby vámi objednané zboží přepravci doručili do vánoc. Objednávky přijaté od 9. 12. 2021 do 15. 12... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Jak funguje zásilkovna

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Jiřímu Plíhalovi, se sídlem Vlasty Javořické 519, 378 56 Studená, IČ 07721226 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

PRYM Pero vodní se třemi hroty
PRYM Pero vodní se třemi hroty
Vodou plnitelný fix s filcovým hrotem. číst celé
PRYM Podložka pro žehlení MULTI
PRYM Podložka pro žehlení MULTI
Usnadnit si při žehlení práci a mít vše potřebné přehledně po ruce? V tom vám pomůže podložka pro žehlení MULTI číst celé
PRYM Podložka pro žehlení 90x60 cm
PRYM Podložka pro žehlení 90x60 cm
PRYM Lehká žehlící podložka o rozměru 90x60 cm číst celé
Kovové knoflíky na jeansy Forever - video návod k aplikaci
Kovové knoflíky na jeansy Forever - video návod k aplikaci
Koukněte, jak snadno a rychle připevníte jeansové knoflíky FOREVER do látky i bez ručního nebo pneumatického lisu. Jedná se o nesmímatelné zapínací kn... číst celé
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.