Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
08.01.2022
Ušili jsme pro vás
Právě jsme ušili a vložili na shop nové vzory bavlněných utěrek s potiskem. Na výběr máte z velkého množství potisků.   číst celé
24.12.2021
Certifikace
K výrobkům zn. PRYM postupně vložíme certifikáty aby všichni, kteří potřebují doklad o tom, že zboží je certifikováno pro děti do 3 let - Öko-Tex Stan... číst celé
07.12.2021
Expedice zboží v závěru roku
 Objednávky přijaté do 12. 12. 2021 vyexpedujeme tak, aby vámi objednané zboží přepravci doručili do vánoc.                      Objednávky přijaté od... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Jak funguje zásilkovna

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Jiřímu Plíhalovi, se sídlem Vlasty Javořické 519, 378 56 Studená, IČ 07721226 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

PRYM Pero vodní se třemi hroty
PRYM Pero vodní se třemi hroty
Vodou plnitelný fix s filcovým hrotem. číst celé
PRYM Podložka pro žehlení MULTI
PRYM Podložka pro žehlení MULTI
Usnadnit si při žehlení práci a mít vše potřebné přehledně po ruce? V tom vám pomůže podložka pro žehlení MULTI číst celé
PRYM Podložka pro žehlení 90x60 cm
PRYM Podložka pro žehlení 90x60 cm
PRYM Lehká žehlící podložka o rozměru 90x60 cm číst celé
Kovové knoflíky na jeansy Forever - video návod k aplikaci
Kovové knoflíky na jeansy Forever - video návod k aplikaci
Koukněte, jak snadno a rychle připevníte jeansové knoflíky FOREVER do látky i bez ručního nebo pneumatického lisu. Jedná se o nesmímatelné zapínací kn... číst celé
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz